Ads Top

LG stapt in robotmarkt

LG introduceert de Hub Robots: kleine apparaten met ondersteuning voor Amazons spraaktechnologie Alexa, die vragen van gebruikers kunnen beantwoorden en apparaten in huis kunnen bedienen.

De Hub Robot staat altijd voor je klaar en helpt met dagelijkse taken. Hij zet de airco voor je aan of stelt de wasmachine of droger in, alles via stemcommando’s.

De Hub Robot is uitgerust met een interactief display dat verschillende soorten informatie toont; bijvoorbeeld foto’s van de binnenkant van de koelkast om te zien wat je nog in huis hebt of video’s van recepten om je te helpen in de keuken.

LG investeert ook in intelligente ecosystemen voor toepassingen buitenshuis en lanceert de Airport Guide Robot. Deze robot helpt reizigers en wordt binnenkort al in gebruik genomen op Incheon International Airport in Korea. Hij beantwoordt vragen in vier talen: Engels, Chinees, Japans en Koreaans. Laat je ticket zien aan de robot en hij geeft je gedetailleerde informatie over vertrektijden, de gate en het weer op de bestemming.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.