Ads Top

Robocase genomineerd voor de Heritage in Motion Award

Robocase heeft een nominatie ontvangen voor de Heritage in Motion Award in de categorie ‘Games & Interactive Experiences’. Dat heeft de Heritage in Motion jury vrijdag bekendgemaakt.

Kiss the Frog en Bruns ontwikkelden de Robocase. Een interactieve vitrine met een robotarm die objecten oppakt en presenteert. Robocase brengt objecten dichter bij een bezoeker. Bezoekers kunnen een object uitkiezen en nadat de robotarm het naar een persoonlijke console heeft gebracht, beter verkennen met behulp van een multimediale presentatie. De unieke case is genomineerd voor de ‘Heritage in Motion Award’. 

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door een geselecteerd comité van producers, directeuren en andere vertegenwoordigers van multimediale producties. Heritage in Motion is een wedstrijd voor producenten en gebruikers van games gerelateerd aan Europa’s cultureel erfgoed.

De Heritage in Motion Awards worden op 21 september 2018 in Aarhus, Denemarken uitgereikt tijdens de jaarlijkse conferentie van de European Museum Academy.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.