Ads Top

Eerste robotmaaier voor opvegen van gras

EcoFlow Blade is volgens de leverancier de eerste intelligente robotmaaier die ook grasresten, takjes en bladeren kan opvegen. Hiermee bespaar je tijd en maak je van gazononderhoud een leuke en eenvoudige ervaring.

De Blade kan niet alleen het gras maaien maar ook vegen. Met zijn Lawn Sweeper Kit gebruikt de Blade een geavanceerde LiDAR-sensor (Laser imaging Detection And Ranging) en een ingebouwde camera om grasresten, takjes en bladeren te lokaliseren en op te ruimen, voordat het op een vooraf ingestelde locatie wordt gedeponeerd.
 
In tegenstelling tot andere robotmaaiers die fysieke grensmarkeringen nodig hebben, kunnen Blade-gebruikers de omtrek van het gazon bepalen in de EcoFlow-app en de maaier binnen deze virtuele grenzen laten werken. Hiervoor gebruikt de Ecoflow Blade zijn LiDAR-sensor, de ingebouwde camera en X-Vision real-time kinematic (RTK) navigatie. Gecombineerd zorgen deze technieken ervoor dat de Blade alles maait en opveegt wat gemaaid en opgeveegd moet worden en vooral alles laat staan wat niet gemaaid moet worden.
 
Dezelfde technologie helpt de Blade ook om obstakels te vermijden. Dit voorkomt dat de maaier vast komt te zitten en tussenkomst van de gebruiker vereist en het gras beschadigt. Dankzij de grote omni-directionele wielen van Blade kan hij ook obstakels tot wel 40 mm hoog overwinnen.

Blade beschikt over 4G en eSIM, zodat gebruikers altijd de exacte locatie kunnen volgen en bij diefstal het apparaat kunnen tracken. Het mes wordt geleverd met "3+1" jaar garantie en levenslange gratis vervanging van accessoires.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.