Ads Top

Mytenga heeft primeur: eerste seksrobot in Nederland

Seks en robots, gaat dat samen? Jazeker! En niet alleen in sciencefictionfilms en series als ‘Blade Runner’, ‘A.I.’ en ‘Westworld’, maar ook in het echt. Mytenga, een leverancier in seksspeeltjes uit Breda, en gespecialiseerd in real dolls (levensechte sekspoppen), gaat binnenkort heuse seksrobots op de markt brengen: een primeur in Nederland.

Het is de next level in intieme, seksuele relaties en zou zomaar de grote hit kunnen worden van 2019. Volgens Mytenga-oprichter Niels van der Voort neemt de belangstelling voor seksrobots steeds meer toe. De levensechte poppen van Mytenga zijn al een succes, maar met de ‘sexbots’ wordt de beleving nog realistischer: “De pop spreekt, de ogen en de mond bewegen. En dit is pas het begin!” vertelt Van der Voort enthousiast.

Hoewel de meeste eigenaars van sekspoppen hun speeltje het liefst nog achter gesloten deuren zullen bewaren, worden sekspoppen wel steeds normaler. Veel mensen willen, of kunnen (om uiteenlopende redenen), geen conventionele intieme relatie onderhouden. Een levensechte sekspop kan dan een oplossing bieden. En een robotpop is wellicht de volgende stap.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.