Ads Top

High tech robots voor kleine en middelgrote gazons

Husqvarna, uitvinder van de robotmaaier, presenteert twee nieuwe modellen: de Automower 405X en 415X. Ze zijn geschikt voor respectievelijk een klein (tot 600 m2) en middelgroot gazon (tot 1.500 m2) en staan garant voor een perfect maairesultaat.

De robots zijn ‘smart’, werken met de nieuwste technologie en hebben geavanceerde functies. Instellen en aansturen gaat zeer eenvoudig bijvoorbeeld via de smartphone of spraakassistenten als Siri, Alexa en Google. De nieuwe robotmaaiers hebben een fraaie vormgeving met onder meer LED-koplampen, wieldoppen en een zachte, rubberen bumper.

De 405X en 415X zijn uitgerust met GPS-ondersteunde navigatie en TargetHeight. Dat is een nieuwe functie die de graskwaliteit verbetert doordat een wijziging van maaihoogte geleidelijk over een periode van 10 dagen verloopt. De technologie van de Automowers blijft altijd up to date door de zogenoemde firmware-over-the-air, waarbij de machine automatisch wordt bijgewerkt zonder dat je ‘m hoeft aan te sluiten aan een computer. De nieuwe Automowers zijn ook geschikt voor gazons met glooiing (tot 40%). De ecomodus verlaagt het energieverbruik, waardoor de machine minder vaak naar het laadstation hoeft.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.