Ads Top

Samsung lanceert de Jet Bot AI+


De Jet Bot AI+ van Samsung is 's werelds eerste robotstofzuiger met een actieve 3D-stereosensor. Daarmee kan het een groot gebied scannen om kleine en moeilijk te detecteren objecten op de vloer te vermijden.

De 3D-dieptecamera - gelijk aan 256.000 afstandssensoren - kan obstakels van slechts 1 cm nauwkeurig detecteren. Deze detectietechnologie voorkomt dat het apparaat vast komt te zitten door kleine obstakels op de vloer.

Met de AI-oplossing die de objectherkenningstechnologie aandrijft, kan de robot nauwkeurig navigeren tussen objecten, apparaten en meubels op de vloer. Ook navigeert de robotstofzuiger naadloos tussen voorwerpen zoals kinderspeelgoed, blijft het op veilige afstand van delicate objecten zoals porseleinen vazen een herkent het items zoals uitwerpselen van huisdieren, glazen en elektrische kabels.

De LiDAR-sensor haalt herhaaldelijk afstandsinformatie in de kamer op waarmee de robotstofzuiger de locatie nauwkeurig kan berekenen om de schoonmaakroute te optimalisere. Deze technologie werkt goed in donkere ruimtes, zoals slecht verlichte kamers of op donkere plekken onder meubels. Op deze manier kan de robotstofzuiger een groter gebied schoonmaken met minimale dode hoeken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.