Ads Top

PowerVision introduceert autonoom dronesysteem

 

PowerVision heeft zijn geheel nieuwe industriële dronesysteem uitgebracht: de PowerVision True Unmanned Aerial Solution. Dit dronesysteem combineert de krachten van de PowerEgg X 8K drone, het PowerVision Dock, en het PowerVision Cloud webgebaseerde softwareplatform.

De PowerVision True Unmanned Aerial Solution is het meest compacte autonome dronesysteem ter wereld, met een gewicht van slechts 15,8 kg in een slanke vormfactor van 570 × 400 × 250 mm.
Door dit compacte ontwerp kan de volledige set snel worden ingezet door één persoon, zonder speciaal gereedschap of extra apparatuur.

Een enkel geïnstalleerd dronesysteem van PowerVision kan een gebied bestrijken met een straal van maar liefst 5 km. Ook is het mogelijk om meerdere eenheden aan te sluiten en te installeren in een gebied om bijvoorbeeld grootschalige infrastructuurprojecten of activa te dekken.

De PowerEgg X 8K maakt gebruik van een 1/2-inch CMOS-sensor om 48 megapixels foto's en 8K UHD-video's vast te leggen, allemaal met 4x lossless zoom. Er zijn optimalisaties gedaan aan de propellers, ESC en het hele systeem om een vliegtijd van 34 minuten te realiseren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.