Ads Top

ADW Hybrid 29-31 maart: de toekomst van stedelijke luchtmobiliteit

Op 29 maart start in RAI Amsterdam ADW Hybrid 2022 en de EASA High Level Conference on Drones. In drie dagen delen ruim 250 deskundigen van over de hele wereld de huidige ontwikkelingen in stedelijke luchtmobiliteit en de agenda voor de komende jaren. 

Op 31 maart is de NL Drone dag waar de Nederlandse drone sector samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat weer gezamenlijke stappen zet om de ontwikkeling van drones in Nederland vorm te geven. RAI Amsterdam nodigt u uit om ADW Hybrid 2022 te bezoeken.
 
Amsterdam Drone Week is een samenwerking tussen RAI Amsterdam en EASA, de Europese instantie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het vliegverkeer. Andere partners zijn onder meer het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gemeente Amsterdam, Eurocontrol, UIC2, WEF, NEDO, CANSO, GUTMA, GSMA, ACEA, Boeing, Airbus, Volocopter, Lilium, KPN, NLR, Achmea, Metropolis en Groupe ADP. ADW Hybrid wordt gelijktijdig met Intertraffic gehouden en brengt de hele mondiale mobiliteitswereld naar RAI Amsterdam.
 
In hal 11 kun je de Showcase Area bezoeken, waar de nieuwste UAV's te zien zullen zijn. Ook zullen er elke dag vliegdemonstraties zijn in de Drone Arena. Zo zullen drones worden getoond voor bloedtransport en defibrillatiehulp, medische hulpverlening en vrachtdrones met een laadvermogen tot 1.000 kg, bewaking, inspectie en monitoring en autonome levering. Aanwezige bedrijven: Avy, ANWB, Atlas, Drone Team Twente, FlyingBasket, ZenaDrone, Saxion, Horyzn, Enav en Wing.
 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.